Billeje i Borlänge, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Borlänge, Sverige

Borlänge, Sverige
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Borlänge, Sverige
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Afstanden fra Borlänge, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST)s biludlejningsdisk

Biludlejning i Borlänge

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Borlänge for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Borlänge udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Sixt, Avis og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Borlänge, Sverige biludlejning?

Udlejningsbiler i Borlänge fra populære udlejningssteder så som Sixt, Avis og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Borlänge, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Borlänge, Sverige?

Hastighedsbegrænsningen i Borlänge er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Borlänge har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Borlänge, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Borlänge i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Borlänge.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Borlänge