Lej en bil i Gatineau, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gatineau, QC

Gatineau, QC, Canada
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Gatineau, QC, Canada
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Gatineau

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gatineau, QC
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,2

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Gatineau, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Gatineau

Indtil videre har der i september været 134 søgninger på biludlejning i Gatineau på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Gatineau for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Gatineau udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, Hertz og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Gatineau, QC biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Gatineau biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Gatineau tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gatineau, QC?

Rejsende, som lejer en bil i Gatineau, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Gatineau ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Gatineau?

Leje af Hyundai Elantra og Hyundai Accent in Gatineau er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Elantra in Gatineau kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 199 kr./dag og kan gå helt ned til 100 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 202 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 91 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in Gatineau?

I øjeblikket kan du leje en Cadillac XTS hos Enterprise in Gatineau for 417 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Cadillac XTS-lejebiler in Gatineau hurtigt kan ændre sig.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Gatineau i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Gatineau.

Minder vejret i Gatineau om vejret i resten af Quebec?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Gatineau og rundt i Quebec eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 87 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Gatineau

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Gatineau

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gatineau