Lej en bil i Pinetown, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pinetown, Sydafrika

Pinetown, Sydafrika
4. aug — 11. aug
Samme aflevering
Pinetown, Sydafrika
ons 4.8
Middag
ons 11.8
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Pinetown

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pinetown, Sydafrika
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Pinetown, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Durban King Shaka Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Pinetown

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Pinetown for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Pinetown. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Pinetown, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pinetown, Sydafrika?

40 km/t. er fartgrænsen i Pinetown, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Pinetown er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Pinetown så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Pinetown under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Pinetown.

Minder vejret i Pinetown om vejret i resten af KwaZulu-Natal?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Pinetown og rundt i KwaZulu-Natal eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pinetown