Billeje i Polokwane

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Polokwane

Polokwane, Sydafrika
22. jan — 29. jan
Samme aflevering
Polokwane, Sydafrika
fre 22.1
Middag
fre 29.1
Middag

Biludlejningsfirmaer i Polokwane

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Polokwane
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Polokwane til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Polokwanes biludlejningsdisk

Biludlejning i Polokwane

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Polokwane for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Sixt, Hertz, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Polokwane. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Polokwane biludlejning?

Udlejningsbiler i Polokwane fra populære udlejningssteder så som Sixt, Hertz og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Polokwane, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Polokwane?

Polokwanes hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Polokwane er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Polokwane, Sydafrika i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Polokwane 23 °C, og den forventede nedbør er 80 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Polokwane.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Temperaturerne i Polokwane er normalt høje i januar, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Polokwane om vejret i resten af Limpopo?

Dem, der gerne vil leje bil i Polokwane til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Limpopo i januar måned normalt er ca. 23 °C med 80 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Polokwane

  • Få den seneste informatiom om fly til Polokwane

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Polokwane