Lej en bil i Trois-Rivières, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trois-Rivières, QC

Trois-Rivières, QC, Canada
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Trois-Rivières, QC, Canada
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Trois-Rivières

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trois-Rivières, QC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Trois-Rivières, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Trois-Rivières

I september har vi foretaget 58 søgninger på biludlejning i Trois-Rivières for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trois-Rivières for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Trois-Rivières har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Trois-Rivières. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trois-Rivières, QC?

Rejsende, som lejer en bil i Trois-Rivières, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Trois-Rivières ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Trois-Rivières?

De fleste momondo-brugere lejer en Chevrolet Spark in Trois-Rivières, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Corolla. Hvis du er interesseret i at leje en Chevrolet Spark, er priserne i gennemsnit på 206 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Chevrolet Spark in Trois-Rivières på helt ned til 103 kr. om dagen. Leje af en Toyota Corolla in Trois-Rivières ligger i gennemsnit på 205 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 152 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Trois-Rivières i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Trois-Rivières.

Minder vejret i Trois-Rivières om vejret i resten af Quebec?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trois-Rivières til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Quebec normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 87 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Trois-Rivières

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Trois-Rivières

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trois-Rivières