Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Rødovre, Hovedstaden

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rødovre, Hovedstaden

Chaufførens alder: 26-65
ons. 5.6
ons. 12.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Rødovre

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rødovre

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rødovre?

En Ford Focus Wagon er den mest populære bil at leje in Rødovre ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus Wagon på helt ned til 390 kr./dag in Rødovre, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 391 kr./dag. En anden populær bil at leje in Rødovre er en Toyota Corolla Wagon, der i gennemsnit koster 400 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 400 kr./dag.

Find billig billeje i Rødovre, Hovedstaden

Find den lejebil i Rødovre, der passer til dine behov

Lille biler

305 kr. - 680 kr.

Alle biltyper

400 kr. - 744 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Rødovre, Danmark er 272 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Rødovre, Danmark er i april. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rødovre. I Rødovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Rødovre, Danmark er 391 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Rødovre, Danmark er i september. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 280 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rødovre. I Rødovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Rødovre, Danmark er 458 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Rødovre, Danmark er i juli. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 704 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rødovre. I Rødovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Rødovre, Danmark er 475 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Rødovre, Danmark er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 506 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rødovre. I Rødovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Rødovre, Danmark er 450 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Rødovre, Danmark er i juli. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 685 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rødovre. I Rødovre kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rødovre

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rødovre, Hovedstaden

keddy by Europcar

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

Europcar

1 kontor

FLIZZR

1 kontor

Fox

1 kontor

Hertz

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Rødovre

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rødovre

Det mest populære bureau

Alamo

Billigste lejebil

253 kr.

Den mest populære model

Toyota C-HR
Det mest populære biludlejningsbureau i Rødovre, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Europcar
Den laveste pris for en lejebil i Rødovre er 253 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 354 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rødovre i de seneste 7 dage er Toyota C-HR. Vores brugere foretrækker også Volvo XC40 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Rødovre – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rødovre, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rødovre, Danmark?

Når du lejer en bil i Rødovre, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Rødovre er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Rødovre.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Renault Kadjar in Rødovre?

Minder vejret i Rødovre om vejret i resten af Hovedstaden?

Klimaet i Hovedstaden i maj er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rødovre til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rødovre?

Priser for biler i Rødovre blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rødovre?

Der er 10 udbydere for biler i Rødovre fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rødovre?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rødovre. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rødovre?

For at leje en bil i Rødovre, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rødovre?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Rødovre, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rødovre?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rødovre ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Rødovre med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rødovre og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rødovre på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Rødovre med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Rødovre, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Rødovre.

Kan jeg søge efter billeje i Rødovre med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Rødovre.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rødovre på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
ons. 5.6
Middag
ons. 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Rødovre

Find billeje i disse populære lufthavne i nærheden af Rødovre