Lej en bil i Sheffield, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sheffield, England

Sheffield, ENG, Storbritannien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Sheffield, ENG, Storbritannien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sheffield

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sheffield, England
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sheffield, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Sheffield

I september har vi foretaget 472 søgninger på biludlejning i Sheffield for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sheffield for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sheffield. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sheffield, ENG?

Hastighedsbegrænsningen i Sheffield er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Sheffield har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Sheffield, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 115 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sheffield?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Sheffield er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Sheffield kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 217 kr./dag og kan gå helt ned til 72 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 247 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 82 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Sheffield?

Europcar har en Audi A4 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Sheffield. Dukan forvente at kunne leje en Audi A4 in Sheffield fra Europcar for 987 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Sheffield, Storbritannien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Sheffield i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 56 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Sheffield under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Sheffield. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sheffield plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Fiat 500.

Minder vejret i Sheffield om vejret i resten af England?

Dem, der gerne vil leje bil i Sheffield til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i september måned normalt er ca. 14 °C med 58,5 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Sheffield

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sheffield

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Bristol og Crawley i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sheffield