Lej en bil i Sudbury, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sudbury, ON

Sudbury, ON, Canada
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Sudbury, ON, Canada
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sudbury

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sudbury, ON
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

9,2

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

8,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sudbury, ON til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sudburys biludlejningsdisk

Biludlejning i Sudbury

116 brugere har søgt efter billeje i Sudbury med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sudbury for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sudbury. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sudbury, ON biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Sudbury opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Sudbury så som Budget, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sudbury, ON?

Rejsende, som lejer en bil i Sudbury, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Sudbury ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sudbury?

Til gennemsnitligt 293 kr./dag (og helt ned til 113 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Elantra in Sudbury det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Versa in Sudbury for 316 kr./dag i gennemsnit (117 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Sudbury, Ontario, ON i september?

Normalt er vejret i Sudbury i september måned 12 °C og den forventede nedbør er 101 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Sudbury i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sudbury. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sudbury plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Ford Fiesta og Hyundai Accent.

Minder vejret i Sudbury om vejret i resten af Ontario?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sudbury til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ontario normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 83,9 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Ontario

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brampton, Hamilton og Kingston i Ontario

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sudbury