Book fly med Marabu

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Hurtige facts om Marabu

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Marabu

Billigste rute

275 kr.

Mest populære rute

AGP til MUC

Korteste flyvning

1t. 40min.

Længste flyvning

6t. 30min.
Den billigste rute, som Marabu flyver fra Hamburg til Jerez de la Frontera La Parra kan fås for 275 kr.
Flyvningen fra Malaga til München er i øjeblikket den mest populære rute med Marabu
Den hurtigste flyrute med Marabu varer 1t. 40min. fra München (MUC) til Olbia (OLB)
Den længste flyrute med Marabu tager 6t. 30min. fra Puerto del Rosario (FUE) til München (MUC)

Anmeldelser af Marabu

6,5
OkayBaseret på 129 verificerede gæsteanmeldelser
7,0Besætning
6,6Comfort
6,5Underholdning
6,8Boarding
5,6Mad


Oplysninger om flyvning med Marabu

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Norwegian Air UK?

Norwegian Reward er navnet på flyselskabets populære loyalitetsprogram. Det giver flere fordele, som du let kan nyde ved at bruge de såkaldte CashPoints. Det er point, som du automatisk optjener på enhver rejse med et Norwegian Air UK-fly, uanset hvor du skal hen. De kan blandt andet bruges på at betale for flybilletter, ekstra bagage, yderligere forsikring, med mere. Det er dermed let at optjene, samt at bruge, dine point hver gang du skal ud og rejse. Du kan altid tjekke løbende, præcis hvor mange du har til gode, og dermed regne ud, hvor meget du kan spare, før at du booker Norwegian Air UK.

Hvor meget håndbagage tillader Norwegian Air UK?

Antallet samt vægten af din håndbagage varierer afhængig af, hvilken flybillet du har købt. De billigste billetter inkluderer typisk et enkelt stykke håndbagage, som ikke må fylde mere end 30 x 20 x 38 cm eller veje mere end 10 kg. Det er dog også muligt at finde andre billetter, hvor det er tilladt at medbringe to stykker håndbagage, der i alt må veje 15 kg. Den største af disse må være så stor som 55 x 40 x 23 cm, hvorimod det andet stykke skal kunne opbevares under sædet og dermed ikke må være større end 30 x 20 x 38 cm. Du kan altid tjekke de specifikke restriktioner og mål under dine egne Norwegian Air UK reservationer.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Marabu?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Marabu-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Marabus hjemmeside på flymarabu.com eller ringe til dem på +49 (0) 6171-69889-50 for opdateringer og flystatus.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Marabu?

Hamburg til Heraklion N. Kazantzakis Apt. og tilbage igen med 0 stop for 754 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Marabu. Marabu tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 275 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Hamburg til Jerez de la Frontera La Parra og har 0 stop.


Spor fly fra Marabu

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Marabu
ons. 9/27

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.