Lej en bil i Entzheim, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Entzheim, Frankrig

Entzheim, Bas-Rhin, Frankrig
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Entzheim, Bas-Rhin, Frankrig
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Entzheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Entzheim, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Biludlejning i Entzheim

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Entzheim for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Entzheim. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Entzheim, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Entzheim, Frankrig?

Entzheims hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Entzheim er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Entzheim, Frankrig i september?

Normalt er vejret i Entzheim i september måned 16 °C og den forventede nedbør er 77 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Entzheim under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Entzheim.

Minder vejret i Entzheim om vejret i resten af Grand Est?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Entzheim og rundt i Grand Est eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 75,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Entzheim