Lej en bil i Duluth, Minnesota

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Duluth, MN

Duluth, MN, USA
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Duluth, MN, USA
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Duluth

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Duluth, MN
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,1
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,2

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

8,4
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Duluth, MN til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Duluth Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Duluth

Vi har foretaget 10 søgninger på biludlejning i Duluth denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Duluth for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Duluth udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Hertz og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Duluth, MN biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Duluth biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Duluth tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Duluth, MN?

Hastighedsbegrænsningen i Duluth er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Duluth har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Duluth, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Duluth?

Til gennemsnitligt 299 kr./dag (og helt ned til 108 kr./dag) er udlejning af en Ford Fiesta in Duluth det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Ford Focus in Duluth for 297 kr./dag i gennemsnit (108 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chevrolet Tahoe in Duluth?

Budget er det mest populære biludlejningsfirma in Duluth, som udlejer Chevrolet Tahoe. Leje af en Chevrolet Tahoe in Duluth ligger på omkring 609 kr./dag, når du lejer hos Budget.Budget har også andre lejebiler i kategorien SUV in Duluth, hvis du skifte mening omkring Chevrolet Tahoe. Du kan f.eks. leje en Ford Explorer in Duluth fra Budget.

Hvordan er vejret i Duluth, MN i september?

I september er der normalt 92 mm nedbør i Duluth og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Duluth, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Duluth i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Duluth. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Duluth plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Ford Focus og Hyundai Accent.

Minder vejret i Duluth om vejret i resten af Minnesota?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Duluth og rundt i Minnesota eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 82 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Duluth