Lej en bil i Governador Valadares, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Governador Valadares, Brasilien

Governador Valadares, MG, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Governador Valadares, MG, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Governador Valadares

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Governador Valadares, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Governador Valadares, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Governador Valadaress biludlejningsdisk

Biludlejning i Governador Valadares

I september har vi foretaget 33 søgninger på biludlejning i Governador Valadares for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Governador Valadares for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Governador Valadares. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Governador Valadares, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Governador Valadares, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Governador Valadares ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Governador Valadares?

Når vores brugere lejer bil in Governador Valadares, vælger de fleste en Hyundai Accent til 151 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Volkswagen Passat til i gennemsnit 197 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Governador Valadares for helt ned til 71 kr./dag og udlejning af Volkswagen Passat for helt ned til 99 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Governador Valadares?

Europcar har en Audi A4 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Governador Valadares. Dukan forvente at kunne leje en Audi A4 in Governador Valadares fra Europcar for 448 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Governador Valadares i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Governador Valadares.

Minder vejret i Governador Valadares om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Governador Valadares til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Governador Valadares