Lej en bil i Ipatinga, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ipatinga, Brasilien

Ipatinga, MG, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Ipatinga, MG, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ipatinga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ipatinga, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Ipatinga, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belo Horizonte Tancredo Neves Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Ipatinga

Indtil videre har der i september været 459 søgninger på biludlejning i Ipatinga på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ipatinga for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Ipatinga. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Ipatinga, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ipatinga, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Ipatinga er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Ipatinga har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Ipatinga, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ipatinga?

Når vores brugere lejer bil in Ipatinga, vælger de fleste en Ford Ka til 120 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Accent til i gennemsnit 181 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Ka in Ipatinga for helt ned til 43 kr./dag og udlejning af Hyundai Accent for helt ned til 72 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Ipatinga i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Ipatinga.

Minder vejret i Ipatinga om vejret i resten af Minas Gerais?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Ipatinga og rundt i Minas Gerais eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ipatinga