Lej en bil i Joinville, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Joinville, Brasilien

Joinville, SC, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Joinville, SC, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Joinville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Joinville, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

7,6
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Joinville, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Florianopolis Hercilio Luzs biludlejningsdisk

Biludlejning i Joinville

2.454 brugere har søgt efter billeje i Joinville med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Joinville for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Joinville. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Joinville, Brasilien?

60 km/t. er fartgrænsen i Joinville, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Joinville er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Joinville så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Joinville?

Til gennemsnitligt 148 kr./dag (og helt ned til 52 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Joinville det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in Joinville for 194 kr./dag i gennemsnit (80 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Joinville?

I øjeblikket kan du leje en BMW 3 Series Touring hos Unidas in Joinville for 326 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af BMW 3 Series Touring-lejebiler in Joinville hurtigt kan ændre sig.

Hvordan er vejret i Joinville, Brasilien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Joinville i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 90 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Joinville er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Joinville om vejret i resten af Santa Catarina?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Joinville og rundt i Santa Catarina eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 100 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Joinville