Lej en bil i Maringá, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Maringá, Brasilien

Maringá, PR, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Maringá, PR, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Maringá

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Maringá, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Maringá, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Regional De Maringas biludlejningsdisk

Biludlejning i Maringá

Indtil videre har der i september været 1.679 søgninger på biludlejning i Maringá på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Maringá for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Maringá. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Maringá, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Maringá, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Maringá ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Maringá?

Til gennemsnitligt 147 kr./dag (og helt ned til 60 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Maringá det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Audi A3 in Maringá for 177 kr./dag i gennemsnit (75 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Maringá under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Maringá.

Minder vejret i Maringá om vejret i resten af Paraná?

Klimaet i Paraná i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 113,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Maringá til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maringá