Lej en bil i Saint-Eustache, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saint-Eustache, QC

Saint-Eustache, QC, Canada
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Saint-Eustache, QC, Canada
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saint-Eustache

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saint-Eustache, QC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,1

Valuta for pengerne

9,1
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saint-Eustache, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Saint-Eustache

20 brugere har søgt efter billeje i Saint-Eustache med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saint-Eustache for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Saint-Eustache. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Saint-Eustache, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saint-Eustache, QC?

60 km/t. er fartgrænsen i Saint-Eustache, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Saint-Eustache er henholdsvis 110 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Saint-Eustache så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saint-Eustache?

Leje af Hyundai Elantra og Chevrolet Spark in Saint-Eustache er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Elantra in Saint-Eustache kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 166 kr./dag og kan gå helt ned til 124 kr./dag. Priser på leje af en Chevrolet Spark kan også variere, men plejer at ligge på omkring 154 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 121 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Saint-Eustache i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Saint-Eustache.

Minder vejret i Saint-Eustache om vejret i resten af Quebec?

Dem, der gerne vil leje bil i Saint-Eustache til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Quebec i september måned normalt er ca. 16 °C med 87 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Saint-Eustache

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Saint-Eustache

Kom i gang med at planlægge din rejse til Saint-Eustache