Lej en bil i Umhlanga, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Umhlanga, Sydafrika

Umhlanga, Sydafrika
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Umhlanga, Sydafrika
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Umhlanga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Umhlanga, Sydafrika
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Umhlanga, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Durban King Shaka Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Umhlanga

13 brugere har søgt efter billeje i Umhlanga med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Umhlanga for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Umhlanga udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Umhlanga, Sydafrika?

Hvis du lejer en bil i Umhlanga, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Umhlanga er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Umhlanga er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Umhlanga?

Leje af Hyundai Accent og Hyundai i10 in Umhlanga er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Umhlanga kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 114 kr./dag og kan gå helt ned til 59 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 82 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 60 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Umhlanga i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Umhlanga.

Minder vejret i Umhlanga om vejret i resten af KwaZulu-Natal?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Umhlanga til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af KwaZulu-Natal normalt har en temperatur på 20 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Umhlanga