Billige fly fra København til Visby

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 7.2
tir. 14.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Visby fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Visby, og kan man flyve direkte?

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Visby

1 lufthavn
Der er ingen direkte fly fra København til Visby. Der er ingen populære ruter fra København til Visby.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Visby: Visby (VBY)

Sådan finder du billige fly fra København til Visby

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Visby?

november. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Visby er november. Det dyreste tidspunkt er marts.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Visby?

torsdag. Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk onsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Visby?

om eftermiddagen. Fly fra København til Visby er ca. 11% dyrere om formiddagen end om eftermiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Visby fra København?

Norwegian. Norwegian og Scandinavian Airlines er de mest populære selskaber, der flyver fra København til Visby

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Visby?

57 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Visby er ca. 57 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Visby

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Visby med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
NorwegianPrisFra 991 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,6
Søg efter fly fra Norwegian
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.030 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
7,4

Boarding

7,1

Comfort

7,8

Besætning

6,6

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

1 / 6

Fjernsynsskærme i kabinen ville have været godt.

Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Visby med fly?

    Afstanden i lige linje fra København Kastrup til Visby er 410,4 km.


Visby Lufthavn (VBY) har kun få internationale forbindelser, og Danmark er ikke én af dem. Der er derfor ingen direkte flyvninger hertil fra Københavns Lufthavn (CPH). Som regel kræver turen til Visby fra den danske hovedstad dog kun en enkelt mellemlanding i Stockholm. Det er hovedsageligt SAS, der står for disse afgange, men det kan også være flyselskaber som Norwegian og Air Leap. I mange tilfælde er der tale om en kombination, hvilket kan gøre rejsen billigere, når der er tale om lavprisfly. Rejser med SAS koster ofte mere, men det er samtidig med det skandinaviske selskab, at du finder afgange med de korteste rejsetider. Her kan der dog godt være en vis forskel mellem de forskellige flyvninger, da ventetiden i forbindelse med mellemlandingen i den svenske hovedstad kan variere lidt. I de fleste tilfælde vil du ikke have nogen problemer med at finde mindst én daglig afgang, hvor den samlede rejsetid ikke er alt for lang.

Københavns Lufthavn har en metrostation i terminal 3, som i reglen er den hurtigste og nemmeste måde, hvis du skal fra hovedstadens centrum til Lufthavnen med offentlig transport. Her skal du vælge linje M2. Ellers er lufthavnen nem at tilgå i bil, da den kun ligger et stenkast fra én af Øresundsmotorvejens frakørsler, og der er desuden gode forhold for langtidsparkering i et af P-husene. Fra Visby Lufthavn er det hurtigst at køre i bil ind til centrum, og du kan enten benytte dig af taxa, lejebil eller delebil. Ellers kører busrute 61 mellem lufthavnen og Visby, men kun få gange om dagen. Tjek derfor køreplanen, inden du beslutter dig for at tage offentlig transport til lufthavnen. I sommerperioden, hvor der kommer flest rejsende gennem lufthavnen, går der også en lufthavnsbus flere gange om dagen fra centrum. Det er selskabet Flygbussarna, der driver ruten, og turen til lufthavnen tager kun godt et kvarter.

Københavns Lufthavn har et væld af daglige flyvninger, og især når du rejser i Norden, er der ikke langt fra den ene afgang til den anden. Lufthavnen har ligeledes et bredt udvalg af butikker, spisesteder og lounges, så du vil ikke have svært ved at finde på noget at lave, hvis du skal slå noget tid ihjel, inden dit fly letter. Downloader du lufthavnens app, får du et godt overblik over hele området, og du kan også blive opdateret live på, hvor længe du skal stå i kø ved sikkerhedstjekket. Én af de store fordele ved Visby Lufthavn er, at den kun ligger få kilometer fra selve byen. Du kan derfor komme til centrum på meget kort tid, når dit fly er landet, og du er klar til at forlade lufthavnen. Det gør også, at du hurtigt kan fortsætte din rejse mod andre af Gotlands områder fra busstationen i Visby, hvis det er en del af dine planer.


Den svenske ø Gotland, hvor Visby ligger, er på størrelse med Fyn, så hvis du for eksempel lejer en bil i lufthavnen, kan du nemt komme hele øen rundt. Som hovedby har Visby forbindelser til de øvrige byer via hovedvejene. taxa er også en mulighed, men kan blive lidt dyrt i længden. Det er noget sværere at tage offentlig transport til områderne uden for Visby. Bus 61 går som sagt et par gange om dagen fra lufthavnen til centrum, og i den anden retning kører den mod Lärbro. Undervejs stopper den blandt andet i Stenkyrka, Hangvar og Kappelshamn, som alle er mindre beboede områder på Gotland. Vil du med bus til andre lokaliteter på øen, for eksempel Hemse, Slite, Burgsvik eller Ljugarn, skal du først tage den korte tur fra Visby Lufthavn ind til centrum. Her finder du en række busruter fra byens busstation, der kører til de fleste steder på Gotland.


Alternative fly København-Visby

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris375 kr.
Fly fra Billund til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris512 kr.
Fly fra København til Kiruna
Hurtigste flyvetid4t. 30min.
Laveste pris1.078 kr.
Fly fra København til Göteborg
Hurtigste flyvetid0t. 45min.
Laveste pris709 kr.
Fly fra Aarhus til Stockholm
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris682 kr.
Fly fra Aarhus til Göteborg
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris593 kr.
Fly fra Aalborg til Stockholm
Hurtigste flyvetid20t. 00min.
Laveste pris1.146 kr.
Fly fra København til Malmø
Hurtigste flyvetid12t. 40min.
Laveste pris1.282 kr.

Fly, der minder om København til Visby

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Visby

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly fra København til Visby. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i gode hænder.

Alle flysøgninger fra København til Visby på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly fra København til Visby vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra København til Visby. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.