Find billige fly til New Haven

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 1.12
tor. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til New Haven

Få indsigter om din flyrejse til New Haven, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til New Haven?

347 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til New Haven. Dette fly er fra Savannah og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til New Haven. Hvis du vil finde den billigste pris til New Haven fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til New Haven?

Rejsetiden fra Danmark til New Haven varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 8t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til New Haven er at flyve fra Billund til New York John F Kennedy, hvilket tager ca. 11t. 30min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af New Haven

Find de billigste fly til disse New Haven-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: New York LaGuardia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL New Haven

København (CPH) til Lufthavn: New York John F Kennedy (JFK)

Fly til New Haven ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York John F Kennedy, hvor den gennemsnitlige pris er 3.197 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til New Haven

Rejsende, som flyver til New Haven, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Islip Long Island (59 km fra New Haven centrum), Lufthavn: White Plains Westchester County (70 km fra New Haven centrum), Lufthavn: Hartford Bradley Intl (73 km fra New Haven centrum), Lufthavn: New York LaGuardia (99 km fra New Haven centrum) eller Lufthavn: New York John F Kennedy (103 km fra New Haven centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 3.959 kr. pr. person er Lufthavn: New York LaGuardia den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til New Haven. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til New Haven

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til New Haven fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 20min.
HVNTweed-New Haven

Find de billigste enkeltbilletter til New Haven

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til New Haven, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 20min.
HVNTweed-New Haven

Andre kabineklasser på fly til New Haven

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til New Haven

Hvilke flyselskaber flyver til New Haven?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til New Haven

Hvilke flyselskaber flyver til New Haven?

Norwegian er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til New Haven. Virgin Atlantic, KLM og Finnair er også populære valg på flyrejser til New Haven fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til New Haven, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Populære fly til New Haven

Find dine flybilletter til New Haven blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til New Haven
Hurtigste flyvetid32t. 20min.
Laveste pris8.904 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til New Haven


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til New Haven. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til New Haven, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til New Haven.

Ja. momondo kan spore priser på fly til New Haven og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.