Lej en bil i New Haven, Connecticut

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New Haven, CT

New Haven, CT, USA
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
New Haven, CT, USA
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i New Haven

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Haven, CT
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

6,9
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,9

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra New Haven, CT til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Biludlejning i New Haven

I september til og med i dag 7 har momondo brugere søgt efter billig billeje i New Haven.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New Haven for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Hertz, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i New Haven. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i New Haven, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min New Haven, CT biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i New Haven tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Budget, Hertz og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New Haven, CT?

40 km/t. er fartgrænsen i New Haven, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New Haven er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New Haven så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in New Haven?

Den mest populære bil at leje in New Haven blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Fiesta. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in New Haven for 375 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 118 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 409 kr. om dagen for at leje en Ford Fiesta in New Haven, selvom du kan finde priser på helt ned til 120 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in New Haven?

Hvis du er interesseret i at leje en Cadillac XTS in New Haven, er Alamo det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Cadillac XTS in New Haven fra Alamo koster 568 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i New Haven, CT i september?

Normalt er vejret i New Haven i september måned 19 °C og den forventede nedbør er 95 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i New Haven er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i New Haven om vejret i resten af Connecticut?

Dem, der gerne vil leje bil i New Haven til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Connecticut i september måned normalt er ca. 18 °C med 108,8 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til New Haven