Lej en bil i Foz do Iguaçu, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Foz do Iguaçu, Brasilien

Foz do Iguaçu, PR, Brasilien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Foz do Iguaçu, PR, Brasilien
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Foz do Iguaçu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Foz do Iguaçu, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

9,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

9,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,1

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

7,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

5,6
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Foz do Iguaçu, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Foz do Iguaçu Cataratass biludlejningsdisk

Biludlejning i Foz do Iguaçu

I december har vi foretaget 8 søgninger på biludlejning i Foz do Iguaçu for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Foz do Iguaçu for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Foz do Iguaçu udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Hertz og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Foz do Iguaçu, Brasilien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Foz do Iguaçu biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Foz do Iguaçu tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Foz do Iguaçu, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Foz do Iguaçu, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Foz do Iguaçu ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Foz do Iguaçu?

Leje af Fiat Fiorino og Hyundai i10 in Foz do Iguaçu er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat Fiorino in Foz do Iguaçu kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 227 kr./dag og kan gå helt ned til 105 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 140 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 95 kr./dag.

Hvordan er vejret i Foz do Iguaçu, Brasilien i december?

Normalt er vejret i Foz do Iguaçu i december måned 25 °C og den forventede nedbør er 135 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Temperaturerne i Foz do Iguaçu i løbet af december er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Foz do Iguaçu om vejret i resten af Paraná?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Foz do Iguaçu til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Paraná normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 117,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Foz do Iguaçu