Lej en bil i Puerto Madryn, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Puerto Madryn, Argentina

Puerto Madryn, Argentina
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Puerto Madryn, Argentina
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Puerto Madryn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Puerto Madryn, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Puerto Madryn, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Puerto Madryn El Tehuelches biludlejningsdisk

Biludlejning i Puerto Madryn

I september har vi foretaget 203 søgninger på biludlejning i Puerto Madryn for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Puerto Madryn for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Puerto Madryn. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Puerto Madryn, Argentina?

70 km/t. er fartgrænsen i Puerto Madryn, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Puerto Madryn er henholdsvis 110 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Puerto Madryn så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Puerto Madryn, Argentina i september?

Normalt er vejret i Puerto Madryn i september måned 11 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Puerto Madryn i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Puerto Madryn. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Puerto Madryn plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Puerto Madryn om vejret i resten af Chubut?

Klimaet i Chubut i september er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 11,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Puerto Madryn til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Madryn