Lej en bil i Sept-Îles, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sept-Îles, QC

Sept-Îles, QC, Canada
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Sept-Îles, QC, Canada
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sept-Îles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sept-Îles, QC
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sept-Îles, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sept-Îless biludlejningsdisk

Biludlejning i Sept-Îles

Indtil videre har der i september været 10 søgninger på biludlejning i Sept-Îles på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sept-Îles for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. National er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sept-Îles. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sept-Îles, QC?

Hastighedsbegrænsningen i Sept-Îles er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Sept-Îles har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Sept-Îles, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sept-Îles?

Leje af Ford Focus og Hyundai Elantra in Sept-Îles er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Sept-Îles kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 345 kr./dag og kan gå helt ned til 185 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Elantra kan også variere, men plejer at ligge på omkring 295 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 187 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Sept-Îles i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sept-Îles.

Minder vejret i Sept-Îles om vejret i resten af Quebec?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sept-Îles til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Quebec normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 87 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sept-Îles