Find billige flybilletter til Adana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Adana. De nuværende restriktioner til Adana er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Adana

Find de billigste fly til disse Adana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Adana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Adana

København (CPH) til Adana (ADA)

Fly til Adana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adana, hvor den gennemsnitlige pris er 2.071 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNfebruar20% billigereAt flyve fra København til Adana ​​koster i gennemsnit blot 1.661 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 2.945 kr. at flyve til Adana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNjuli726% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Adana fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adana?

Flybilletter til Adana er ofte dyre i højsæsonen i juni og juli. Herudover er fly til Adana populære ved højtider såsom påske og jul. Du kan finde billige flybilletter til Adana fra januar til marts samt i november. Prisen på fly til Adana varierer og koster ca. 800-4500 DKK.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Adana?

  859 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Adana. Dette fly er fra Beirut og er 59% billigere end de fleste andre flyrejser til Adana. Hvis du vil finde den billigste pris til Adana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Adana?

  Den billigste måned at flyve til Adana fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.661 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Adana i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.674 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Adana?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Adana. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.071 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Adana på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Adana fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.024 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Adana på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.375 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Adana?

  Når du flyver til Adana fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.037 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Fly til Adana koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.281 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Adana?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Adana. Hvis du har planer om at flyve til Adana, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Antiokia Hatay (111 km fra Adana centrum) eller Lufthavn: Kahramanmaraş (155 km fra Adana centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Adana på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Adana er normalt Lufthavn: Antiokia Hatay med en gennemsnitspris på 1.830 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Adana?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Adana. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Adana nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Lufthavne i nærheden af Adana

Neden for finder du alle lufthavne i Adana samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Adana ligger blot tre km fra centrum. Bus 135 kører mellem lufthavnen og centrum af Adana, mens Bus 125 forbinder lufthavnen med den nordvestlige del af byen. Offentlig transport til centrum tager ca. 15 min. En enkeltbillet kan købes billigt til halvanden TL (ca. to DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Adana?

Adana Metro er en hurtig offentlig transportform, der dækker 13 stationer og 14 km. Det er også muligt at tage de såkaldte Citybusser. Mange seværdigheder og attraktioner ligger tæt på hinanden i Adana, og det er derfor ligeledes muligt at opleve byen til fods.


Kan man rejse til Adana uden pas eller visum?

Du kan rejse til Adana uden visum i op til 90 dage inden for en 180-dages periode. Herudover skal du være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i 150 dage fra den dag, du rejser ind i Tyrkiet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana


Tips og gode råd til Adana

Hvad skal man se i Adana?

Blandt de populære seværdigheder i Adana finder du moskéen Sabanci Merkez Camii, der er den største moské i området, der går fra Istanbul i nord og til Saudi Arabien i syd. En anden religiøs bygning er St. Paul’s Catholic Church, som blev bygget i 1870, men stadig bruges den dag i dag. I Adana Central Park kan du nyde roen og udsigten i området, der er omgivet af vand. Tæt på floden finder du Adana City Walls, som er gamle ruiner fra 1800-tallet. Tyrkerne er meget passionerede omkring sport, hvoraf især fodbold er populært. I Adana kan du opleve de to lokale fodboldhold Adanaspor og Adana Demirspor. Begge klubber spiller på Adana 5 Ocak Stadium, der ligeledes har dannet hjemmebane for det tyrkiske fodboldlandshold i flere omgange.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan I besøge det populære vandland, Mavisu Aqualand, der byder på mange sjove vandrutsjebaner, spabad og bølgebassin.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er sikret, hvis du for eksempel mister din bagage eller bliver syg under din ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales, at du ikke drikker vand fra hanen i Adana, da vandet indeholder en anden bakterieflora end i Danmark. Du bør i stedet købe vand på flaske, hvilket ofte kan købes for en TL (ca. en DKK).

Giver man drikkepenge i Adana?

Det er normalt at give drikkepenge i Tyrkiet. Spiser du på restaurant, bør du lægge ca. 10-15 % oveni regningen. Kører du i taxi, kan du eksempelvis runde beløbet op.

Hvor er der gode shoppingområder?

Cakmak Street er den primære shoppinggade i Adana, lokaliseret omkring den gamle by. Omkring Büyük Saat og Yag Camii finder du flere historiske basarer. På Ziyapasa Boulevard, der ligger tæt på den centrale togstation, finder du flere eksklusive og luksuriøse mærker. Der findes også flere store shoppingcentre i Adnan. Den vestlige del af byen huser M1 og Carrefour. I øst finder du Optimum Outlet, der er et indkøbscenter tæt på byen. (Priser checket: 24/04/2019).