Find billige fly til Adana

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 9.8
tir. 16.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Adana

Find de billigste fly til disse Adana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Adana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Adana

København (CPH) til Adana (ADA)

Fly til Adana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Adana, hvor den gennemsnitlige pris er 2.648 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNjanuar28% billigereAt flyve fra København til Adana ​​koster i gennemsnit blot 1.917 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 4.201 kr. at flyve til Adana ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADANA FRA KØBENHAVNjuli263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Adana fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adana?

Flybilletter til Adana er ofte dyre i højsæsonen i juni og juli. Herudover er fly til Adana populære ved højtider såsom påske og jul. Du kan finde billige flybilletter til Adana fra januar til marts samt i november. Prisen på fly til Adana varierer og koster ca. 800-4500 DKK.

261 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Adana. Dette fly er fra Antalya og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Adana. Hvis du vil finde den billigste pris til Adana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Adana fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.917 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Adana i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.983 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 13 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Adana. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.648 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Adana fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 2.662 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Adana på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.294 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Adana fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.746 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Adana koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.412 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Adana. Hvis du har planer om at flyve til Adana, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Antiokia Hatay (111 km fra Adana centrum) eller Lufthavn: Kahramanmaras (155 km fra Adana centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Adana er normalt Lufthavn: Antiokia Hatay med en gennemsnitspris på 2.288 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Adana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Adana

Hvilke flyselskaber flyver til Adana?

Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Adana regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Adana med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Adana

Der er 50 fly med Turkish Airlines til Adana på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Istanbul, og den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er set på momondo, er 2.703 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Adana). Turkish Airlines har en bedømmelse på 8,1 fra 135 brugeranmeldelser på momondo.

SunExpress-fly til Adana

SunExpress-fly til Adana kan fås fra helt ned til 1.882 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 11 fly, som SunExpress flyver til Adana på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med SunExpress til Adana er fra Izmir Adnan Menderes. SunExpress er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 23 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Adana

Neden for finder du alle lufthavne i Adana samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Adana ligger blot tre km fra centrum. Bus 135 kører mellem lufthavnen og centrum af Adana, mens Bus 125 forbinder lufthavnen med den nordvestlige del af byen. Offentlig transport til centrum tager ca. 15 min. En enkeltbillet kan købes billigt til halvanden TL (ca. to DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Adana

Adana Metro er en hurtig offentlig transportform, der dækker 13 stationer og 14 km. Det er også muligt at tage de såkaldte Citybusser. Mange seværdigheder og attraktioner ligger tæt på hinanden i Adana, og det er derfor ligeledes muligt at opleve byen til fods.


Visumkrav for Adana

Du kan rejse til Adana uden visum i op til 90 dage inden for en 180-dages periode. Herudover skal du være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i 150 dage fra den dag, du rejser ind i Tyrkiet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Adana

Blandt de populære seværdigheder i Adana finder du moskéen Sabanci Merkez Camii, der er den største moské i området, der går fra Istanbul i nord og til Saudi Arabien i syd. En anden religiøs bygning er St. Paul’s Catholic Church, som blev bygget i 1870, men stadig bruges den dag i dag. I Adana Central Park kan du nyde roen og udsigten i området, der er omgivet af vand. Tæt på floden finder du Adana City Walls, som er gamle ruiner fra 1800-tallet. Tyrkerne er meget passionerede omkring sport, hvoraf især fodbold er populært. I Adana kan du opleve de to lokale fodboldhold Adanaspor og Adana Demirspor. Begge klubber spiller på Adana 5 Ocak Stadium, der ligeledes har dannet hjemmebane for det tyrkiske fodboldlandshold i flere omgange.

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er sikret, hvis du for eksempel mister din bagage eller bliver syg under din ferie.

Det anbefales, at du ikke drikker vand fra hanen i Adana, da vandet indeholder en anden bakterieflora end i Danmark. Du bør i stedet købe vand på flaske, hvilket ofte kan købes for en TL (ca. en DKK).

Det er normalt at give drikkepenge i Tyrkiet. Spiser du på restaurant, bør du lægge ca. 10-15 % oveni regningen. Kører du i taxi, kan du eksempelvis runde beløbet op.

Cakmak Street er den primære shoppinggade i Adana, lokaliseret omkring den gamle by. Omkring Büyük Saat og Yag Camii finder du flere historiske basarer. På Ziyapasa Boulevard, der ligger tæt på den centrale togstation, finder du flere eksklusive og luksuriøse mærker. Der findes også flere store shoppingcentre i Adnan. Den vestlige del af byen huser M1 og Carrefour. I øst finder du Optimum Outlet, der er et indkøbscenter tæt på byen.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Adana, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Adana ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Adana. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Adana

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Adana

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.