Find billige flybilletter til Adana

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Adana?

3.910 kr
3.090 kr
2.280 kr
1.462 kr
Pris
1,462 kr - 3,906 kr

Flybilletter til Adana er ofte dyre i højsæsonen i juni og juli. Herudover er fly til Adana populære ved højtider såsom påske og jul. Du kan finde billige flybilletter til Adana fra januar til marts samt i november. Prisen på fly til Adana varierer og koster ca. 800-4500 DKK.


Hvilke flyselskaber flyver til Adana?

Skal du med fly til Adana, kan du flyve med lavprisselskabet Pegasus Airlines eller Turkish Airlines. Flyver du med lavprisselskaber, skal du være opmærksom på, at for eksempel bagage, mad og sædevalg muligvis ikke er inkluderet i din flybillet.

Hvem flyver direkte til Adana?

Det er ikke muligt at finde direkte fly fra Danmark til Adana. I stedet kan du fra København flyve til Istanbul Sabiha Gokcen eller Istanbul Ataturk, hvorfra der findes direkte flyafgange til Adana.

Hvor lang tid tager det at flyve til Adana?

Den totale rejsetid fra København til Adnan er ofte ca. seks-otte t. Dette er inklusiv en mellemlanding i Istanbul.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Adana samt afstand til centrum
Adana
3 km fra centrum

Lufthavnen i Adana ligger blot tre km fra centrum. Bus 135 kører mellem lufthavnen og centrum af Adana, mens Bus 125 forbinder lufthavnen med den nordvestlige del af byen. Offentlig transport til centrum tager ca. 15 min. En enkeltbillet kan købes billigt til halvanden TL (ca. to DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Adana?

Adana Metro er en hurtig offentlig transportform, der dækker 13 stationer og 14 km. Det er også muligt at tage de såkaldte Citybusser. Mange seværdigheder og attraktioner ligger tæt på hinanden i Adana, og det er derfor ligeledes muligt at opleve byen til fods.


Kan man rejse til Adana uden pas eller visum?

Du kan rejse til Adana uden visum i op til 90 dage inden for en 180-dages periode. Herudover skal du være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i 150 dage fra den dag, du rejser ind i Tyrkiet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Adana


Tips og gode råd til Adana

Hvad skal man se i Adana?

Blandt de populære seværdigheder i Adana finder du moskéen Sabanci Merkez Camii, der er den største moské i området, der går fra Istanbul i nord og til Saudi Arabien i syd. En anden religiøs bygning er St. Paul’s Catholic Church, som blev bygget i 1870, men stadig bruges den dag i dag. I Adana Central Park kan du nyde roen og udsigten i området, der er omgivet af vand. Tæt på floden finder du Adana City Walls, som er gamle ruiner fra 1800-tallet. Tyrkerne er meget passionerede omkring sport, hvoraf især fodbold er populært. I Adana kan du opleve de to lokale fodboldhold Adanaspor og Adana Demirspor. Begge klubber spiller på Adana 5 Ocak Stadium, der ligeledes har dannet hjemmebane for det tyrkiske fodboldlandshold i flere omgange.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, kan I besøge det populære vandland, Mavisu Aqualand, der byder på mange sjove vandrutsjebaner, spabad og bølgebassin.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er sikret, hvis du for eksempel mister din bagage eller bliver syg under din ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales, at du ikke drikker vand fra hanen i Adana, da vandet indeholder en anden bakterieflora end i Danmark. Du bør i stedet købe vand på flaske, hvilket ofte kan købes for en TL (ca. en DKK).

Giver man drikkepenge i Adana?

Det er normalt at give drikkepenge i Tyrkiet. Spiser du på restaurant, bør du lægge ca. 10-15 % oveni regningen. Kører du i taxi, kan du eksempelvis runde beløbet op.

Hvor er der gode shoppingområder?

Cakmak Street er den primære shoppinggade i Adana, lokaliseret omkring den gamle by. Omkring Büyük Saat og Yag Camii finder du flere historiske basarer. På Ziyapasa Boulevard, der ligger tæt på den centrale togstation, finder du flere eksklusive og luksuriøse mærker. Der findes også flere store shoppingcentre i Adnan. Den vestlige del af byen huser M1 og Carrefour. I øst finder du Optimum Outlet, der er et indkøbscenter tæt på byen. (Priser checket: 24/04/2019).

*Flypriser til Adana er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.