Billige flybilletter fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 2.10
lør. 9.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra London Heathrow til Newquay.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Information om Lufthavn: London Heathrow-Newquay fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay, og kan man flyve direkte?
Direkte flyIngenDer er ingen direkte fly fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay. Der er ingen populære ruter fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay.
Lufthavne i Newquay1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Newquay: Newquay St Mawgan (NQY)

Sådan finder du billige fly fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newquay?

september

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay er september. Det dyreste tidspunkt er april.

Hvilket flyselskab er billigst til Newquay fra Lufthavn: London Heathrow?

Flybe

Flybe er det mest populære selskab, der flyver fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay?

23 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay er ca. 23 dage før afgang


Bedste flyselskaber, der flyver fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Lufthavn: London Heathrow til Newquay med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Flybe
PrisFra 480 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
6,4

  • Hvor langt er der fra London Heathrow til Newquay St Mawgan med fly?

    Afstanden i lige linje fra London Heathrow til Newquay St Mawgan er 343,8 km.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Newquay?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Newquay. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Newquay nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.