Lej en bil i Contagem, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Contagem, Brasilien

Contagem, MG, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Contagem, MG, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Contagem

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Contagem, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Contagem, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belo Horizonte Tancredo Neves Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Contagem

23 brugere har søgt efter billeje i Contagem med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Contagem for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Contagem. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Contagem, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Contagem, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Contagem er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Contagem har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Contagem, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Contagem?

Den mest populære bil at leje in Contagem blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Focus. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Contagem for 123 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 55 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 138 kr. om dagen for at leje en Ford Focus in Contagem, selvom du kan finde priser på helt ned til 72 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Contagem i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Contagem.

Minder vejret i Contagem om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Contagem til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Contagem