Lej en bil i Taboão da Serra, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Taboão da Serra, Brasilien

Taboão da Serra, SP, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Taboão da Serra, SP, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Taboão da Serra

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Taboão da Serra, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Taboão da Serra, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Taboão da Serra

1.671 personer har søgt efter billeje i Taboão da Serra in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Taboão da Serra for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Taboão da Serra. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Taboão da Serra, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Taboão da Serra, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Taboão da Serra er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Taboão da Serra er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Taboão da Serra?

Den mest populære bil at leje in Taboão da Serra blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Volkswagen Passat. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Taboão da Serra for 127 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 44 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 165 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Passat in Taboão da Serra, selvom du kan finde priser på helt ned til 73 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Taboão da Serra under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Taboão da Serra.

Minder vejret i Taboão da Serra om vejret i resten af São Paulo?

Klimaet i São Paulo i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 64,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Taboão da Serra til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Taboão da Serra