Om momondo

Hvem er vi

momondo er en gratis og inspirerende, global rejsesøgemaskine, der sammenligner milliarder af priser på flybilletter, hoteller, pakkerejser og lejebiler.

Vi giver rejsende et overblik over rejsetilbud uden at tilføje gebyrer og andre ekstra omkostninger.

Vi sælger ikke noget, men viser dig de tilgængelige priser på fly, hoteller, pakkerejser og lejebiler. Du vælger det tilbud, som passer dig bedst, og med et enkelt klik bliver du ført direkte til dit valgte selskab, hvor du gennemfører din booking.

momondo har over 30 lokale domæner og brugere i hele verden. Vi er blevet anbefalet af internationale og danske medier som CNN, The New York Times, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet, og vi har modtaget flere priser fra rejseindustrien.

Vores vision

Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at rejse ud i verden. Vores vision er en verden, hvor vores forskelligheder er en kilde til inspiration og udvikling og ikke intolerance eller fordomme. Vi vil opmuntre til nysgerrighed og åbenhed, så vi kan få glæde af en bedre og mere mangfoldig verden.

Let’s Open Our World

momondo blev lanceret i 2006, og i dag har vi over 250 ansatte fra over 40 forskellige lande på vores kontor i København. momondo drives af KAYAK, der er et uafhængigt datterselskab under The Priceline Group. Vi er alle passionerede om vores arbejde, og vi lægger en stor indsats i at åbne verden sammen med alle vores rejsevenner derude.

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi vil åbne verden, besøg http://www.momondo.dk/letsopenourworld

stay curious


Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Hvis du har spørgsmål vedrørende en bestilling, bedes du kontakte rejsebureauet eller luftfartsselskabet.

Feedback
Cookies
momondo.dk anvender cookies til analyse og genkendelse
Læs mere