Billeje i Syracuse, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Syracuse, New York

Syracuse, NY, USA
9. juni — 16. juni
Samme aflevering
Syracuse, NY, USA
fre. 9.6
Middag
fre. 16.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Syracuse

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Syracuse

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Syracuse?

De billigste udlejningsbiler i Syracuse kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 276 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Syracuse er 370 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Syracuse?

Den mest populære bil at leje in Syracuse blandt momondo-brugere er Ford Fiesta, efterfulgt af Nissan Versa. Vores brugere har set tilbud på Ford Fiesta in Syracuse for 318 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 318 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 539 kr. om dagen for at leje en Nissan Versa in Syracuse, selvom du kan finde priser på helt ned til 539 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Syracuse

Byen Syracuse ses og udforskes bedst, når du booker en lejebil. Vi anbefaler, at du overvejer en interaktiv oplevelse med dyr i Rosamond Gifford zoo, der er vært for alle slags dyr, fra små frøer til gigantiske elefanter. En berømt kunstner, I.M Pei, designede stykker af amerikansk kunst, der nu udstilles på Everson Museum of Art. Kunstelskere vil være begejstrede over at lære om disse maleriers historiske fortid. Der er adgang til flere udstillinger fra Erie Canal Museum, som tilbyder ture, der beskriver, hvordan kanalen blev bygget i år 1850. Hvis du søger efter en destination, der tilbyder udendørs aktiviteter, anbefaler vi en køretur op til Onondaga-søen, der byder på fiskeri og sejlsport samt en naturpark. Når du kører din udlejningsbil i Syracuse, er det vigtigt at overholde færdselsloven, som f.eks. en, der angiver, at en tidsramme på tre sekunder skal diktere afstanden mellem dig og chaufføren forude. Lovene insisterer på, at der i dårligt vejr skal være endnu mere plads mellem bilen foran og din. Der er parkering i alle afmålte forretningskvarterer. Der er også parkeringsmuligheder for dem, der elsker at shoppe i byens centrum. Hvis du har brug for en økonomisk billeje eller en passager van leje, anbefaler vi, at du stoler på, at momondo leverer efter dine specifikke behov fra de 17 biludlejningssteder i Syracuse.

Der er parkering i hele byen til Biludlejning i Syracuse. Hvis du har planer om at parkere din billeje i byen, skal du være opmærksom på deres parkeringstider, der begynder fra 9am til 6pm. Du kan betale for parkering med kreditkort eller kontanter. Oplev kultur ved at besøge kunstmuseer i Fairmount. Den mest roste er Perelman-bygningen, der har udstillinger på et roterende display, samt Ovalen, der indeholder et stort springvand i området. Mens du er i Syracuse, vil du opdage, at en stor procentdel af mennesker elsker at gå. Du kan gå en tur i centrum af Syracuse, hvor du kan udforske Forman Park, Thornden Park og andre attraktioner, såsom eklektiske barer og restauranter. LEJ en bil i Syracuse, så du ikke behøver at vente på offentlig transport, mens du kører rundt i byen. Find billige biludlejninger i Syracuse gennem momondo, som vil gøre prisen på din rejse billigere sammenlignet med afhængigt af offentlig transport. Du vil opdage, at du kan opdage disse seværdigheder og så meget mere i din Siracusa Biludlejning.

Kørsel din Biludlejning i Syracuse kræver, at du er opmærksom på statens specifikke kørselslove. SMS'er eller telefonopkald under kørsel er forbudt i byen Syracuse for at undgå unødvendige forstyrrelser, når du er på farten. Det er heller ikke acceptabelt at køre under indflydelse, især når en chaufførs alkoholindhold i blodet er 0,08 % eller højere. Hastighedsgrænserne i Syracuse varierer afhængigt af faktorer som f.eks. det område, hvor vejene er placeret. Du skal være på udkig efter angivne hastighedsgrænser. Du skal spænde sikkerhedsselen, især under transport. Overhaling skal udføres fra venstre. Regler og love vedrørende vejene i Syracuse har en tendens til at ændre sig og blive ændret for at fremme sikker kørsel, og det ville være en god idé for dig at følge op med byens afdeling af motorkøretøjer.

Udlændinge har lov til at køre i byen Syracuse, så længe de er i besiddelse af en certificeret oversættelse af deres licens eller en aktuel international kørekort.


0

Biludlejningsfirmaer i Syracuse

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Syracuse, New York

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,8

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,4

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

6,0

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,1

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

4,8

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,5

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,4

Value

5,2

Thrifty

2 kontorer

Alamo

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Syracuse

Herunder vises de mest populære hoteller i Syracuse

Kørsel i lejebil i Syracuse – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Syracuse, så du er klar til næste rejse.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Syracuse tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Dollar, Hertz og Enterprise Rent-A-Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Leje af en standardbil i Syracuse i juli måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 21 °C og nedbør omkring 91 mm i juli, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Syracuse koster 770 kr./dag i gennemsnit.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Syracuse


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Syracuse via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Syracuse. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.