Billige flybilletter fra London til Birmingham

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 24.9
fre. 1.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra London til Birmingham.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Information om London-Birmingham fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra London til Birmingham, og kan man flyve direkte?
Direkte flyIngenDer er ingen direkte fly fra London til Birmingham. Der er ingen populære ruter fra London til Birmingham.
Lufthavne i Birmingham1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Birmingham: Birmingham (BHX)

Sådan finder du billige fly fra London til Birmingham

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Birmingham?

november

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra London til Birmingham er november. Det dyreste tidspunkt er juni.

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra London til Birmingham?

39 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra London til Birmingham er ca. 39 dage før afgang


Sammenlign flybilletter tur/retur fra London til Birmingham

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra London til Birmingham ved at skifte faneblad.
Ryanair
27. sep.
STN09:20London-Stansted
6t. 30min.
1 stop
BHX15:50Birmingham
29. sep.
BHX02:15Birmingham
10t. 00min.
1 stop
STN12:15London-Stansted
Ryanair
27. sep.
STN09:20London-Stansted
6t. 30min.
1 stop
BHX15:50Birmingham
29. sep.
BHX05:05Birmingham
14t. 10min.
2 stop
STN19:15London-Stansted
Wizz Air
19. nov.
LTN10:20London Luton
21t. 20min.
1 stop
BHX07:40Birmingham
27. nov.
BHX08:10Birmingham
7t. 55min.
1 stop
LTN16:05London Luton
Flere flyselskaber
2. okt.
LTN04:45London Luton
11t. 30min.
1 stop
BHX16:15Birmingham
4. okt.
BHX04:35Birmingham
6t. 25min.
1 stop
LTN11:00London Luton
Wizz Air
2. okt.
LTN04:45London Luton
11t. 30min.
1 stop
BHX16:15Birmingham
4. okt.
BHX04:35Birmingham
23t. 25min.
1 stop
LTN04:00London Luton
Flere flyselskaber
28. sep.
LTN04:45London Luton
11t. 30min.
1 stop
BHX16:15Birmingham
29. sep.
BHX04:10Birmingham
13t. 20min.
1 stop
LTN17:30London Luton

Find de billigste enkeltbilletter fra London til Birmingham

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra London til Birmingham, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
29. sep.
STN14:45London-Stansted
17t. 15min.
1 stop
BHX08:00Birmingham
Ryanair
19. okt.
STN07:10London-Stansted
24t. 55min.
1 stop
BHX08:05Birmingham
Wizz Air
1. okt.
LTN17:55London Luton
22t. 20min.
1 stop
BHX16:15Birmingham

  • Hvor langt er der fra London til Birmingham med fly?

    Der er 163,3 km mellem London og Birmingham.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Birmingham?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Birmingham. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Birmingham nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.