Lej en bil i Agrigento, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Agrigento, Italien

Agrigento, SI, Italien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Agrigento, SI, Italien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Agrigento

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Agrigento, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Agrigento, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Agrigento

I september til og med i dag 29 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Agrigento.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Agrigento for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Agrigento. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Agrigento, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Agrigento, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Agrigento er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Agrigento har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Agrigento, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Agrigento?

Den mest populære bil at leje in Agrigento blandt momondo-brugere er Fiat Panda, efterfulgt af Ford Ka. Vores brugere har set tilbud på Fiat Panda in Agrigento for 167 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 76 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 217 kr. om dagen for at leje en Ford Ka in Agrigento, selvom du kan finde priser på helt ned til 149 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Agrigento under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Agrigento.

Minder vejret i Agrigento om vejret i resten af Sicilien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Agrigento til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Sicilien normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 40,3 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Agrigento

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Agrigento

Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Catania, Cefalù og Comiso i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Agrigento