Lej en bil i Cosenza, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cosenza, Italien

Cosenza, CA, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Cosenza, CA, Italien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cosenza

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cosenza, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Cosenza, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Lamezia Terme Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Cosenza

244 brugere har søgt efter billeje i Cosenza med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cosenza for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Cosenza har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Cosenza. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cosenza, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Cosenza, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Cosenza ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cosenza?

Leje af Fiat Panda og Hyundai Accent in Cosenza er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat Panda in Cosenza kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 109 kr./dag og kan gå helt ned til 17 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 137 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 24 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Cosenza?

Hvis du er interesseret i at leje en Audi A4 in Cosenza, er Avis det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Audi A4 in Cosenza fra Avis koster 782 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Cosenza under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Cosenza.

Minder vejret i Cosenza om vejret i resten af Calabrien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Cosenza og rundt i Calabrien eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 42,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Cosenza

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Cosenza

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cosenza