Billeje i Florence, South Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Florence, SC

Florence, SC, USA
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Florence, SC, USA
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Florence

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Florence, SC
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 12 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.6

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Florence, SC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Charlotte Douglass biludlejningsdisk

Biludlejning i Florence

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Florence for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Budget, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Florence som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Florence. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Florence, SC biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Florence tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Budget og Easirent, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Florence, SC?

40 km/t. er fartgrænsen i Florence, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Florence er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Florence så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Florence, South Carolina, SC i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Florence i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 74 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

I betragtning af, at temperaturerne i Florence typisk er høje i løbet af april, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Florence om vejret i resten af South Carolina?

Klimaet i South Carolina i april er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 76 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Florence til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Florence