Lej en bil i Florence, South Carolina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Florence, SC

Florence, SC, USA
25. okt. — 1. nov.
Samme aflevering
Florence, SC, USA
man. 25.10
Middag
man. 1.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Florence

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Florence, SC
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Florence, SC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Charlotte Douglass biludlejningsdisk

Biludlejning i Florence

I oktober har vi foretaget 8 søgninger på biludlejning i Florence for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Florence for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Hertz, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Florence som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Florence. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Florence, SC biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Florence tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Hertz og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Florence, SC?

40 km/t. er fartgrænsen i Florence, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Florence er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Florence så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Florence?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Fiesta in Florence, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai Accent. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Fiesta, er priserne i gennemsnit på 344 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Fiesta in Florence på helt ned til 159 kr. om dagen. Leje af en Hyundai Accent in Florence ligger i gennemsnit på 417 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 207 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Cadillac XTS in Florence?

Alamo er det mest populære biludlejningsfirma in Florence, som udlejer Cadillac XTS. Leje af en Cadillac XTS in Florence ligger på omkring 524 kr./dag, når du lejer hos Alamo.

Hvordan er vejret i Florence, South Carolina, SC i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Florence i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Florence typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Florence om vejret i resten af South Carolina?

Klimaet i South Carolina i oktober er normalt 18 °C med en forventet nedbør på 93,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Florence til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Florence