Lej en bil i Irvine, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Irvine, CA

Irvine, CA, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Irvine, CA, USA
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Irvine

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Irvine, CA
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,4

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

5,5
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Irvine, CA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Los Angeless biludlejningsdisk

Biludlejning i Irvine

Vi har foretaget 468 søgninger på biludlejning i Irvine denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Irvine for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Irvine udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Enterprise.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Irvine, CA biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Irvine opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Irvine så som Silvercar, Hertz og Enterprise der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Irvine, CA?

40 km/t. er fartgrænsen i Irvine, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Irvine er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Irvine så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Irvine?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Irvine ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 78 kr./dag in Irvine, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 199 kr./dag. En anden populær bil at leje in Irvine er en Ford Escape, der i gennemsnit koster 304 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 92 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chevrolet Suburban in Irvine?

Enterprise har en Chevrolet Suburban (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Irvine. Dukan forvente at kunne leje en Chevrolet Suburban in Irvine fra Enterprise for 608 kr./dag i gennemsnit.Husk, at Enterprise også har andre køretøjer i kategorien Luksus, hvis du ikke kan booke lige præcis en Chevrolet Suburban til dine rejsedatoer. Det er også muligt at leje en Audi Q7 fra Enterprise in Irvine.

Hvordan er vejret i Irvine, CA i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Irvine i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Irvine under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Irvine. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Irvine plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Dodge Grand Caravan og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Irvine om vejret i resten af Californien?

Klimaet i Californien i december er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 78,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Irvine til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Irvine

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Irvine

Se flere lejebiler i Californien

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Californien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Irvine