Lej en bil i Lynchburg, Virginia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lynchburg, VA

Lynchburg, VA, USA
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Lynchburg, VA, USA
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Lynchburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lynchburg, VA
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,3
1 kontor

Afstanden fra Lynchburg, VA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Charlottesville Albemarles biludlejningsdisk

Biludlejning i Lynchburg

18 brugere har søgt efter billeje i Lynchburg med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lynchburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Hertz, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Lynchburg som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Lynchburg. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lynchburg, VA biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Lynchburg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Lynchburg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lynchburg, VA?

Hastighedsbegrænsningen i Lynchburg er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Lynchburg har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Lynchburg, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lynchburg?

En Ford Fiesta er den mest populære bil at leje in Lynchburg ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Fiesta på helt ned til 168 kr./dag in Lynchburg, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 447 kr./dag. En anden populær bil at leje in Lynchburg er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 471 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 170 kr./dag.

Hvordan er vejret i Lynchburg, VA i oktober?

Normalt er vejret i Lynchburg i oktober måned 13 °C og den forventede nedbør er 79 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Lynchburg i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Lynchburg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Lynchburg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Hyundai Accent og Ford Focus.

Minder vejret i Lynchburg om vejret i resten af Virginia?

Dem, der gerne vil leje bil i Lynchburg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Virginia i oktober måned normalt er ca. 15 °C med 80,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lynchburg