Lej en bil i Sommacampagna, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sommacampagna, Italien

Sommacampagna, VE, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Sommacampagna, VE, Italien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sommacampagna

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sommacampagna, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sommacampagna, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Sommacampagna

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sommacampagna for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Sommacampagna. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Sommacampagna, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sommacampagna, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Sommacampagna, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Sommacampagna ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Sommacampagna i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sommacampagna.

Minder vejret i Sommacampagna om vejret i resten af Veneto?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sommacampagna og rundt i Veneto eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 71,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sommacampagna

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sommacampagna

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sommacampagna