Lej en bil i Udine, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Udine, Italien

Udine, Udine, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Udine, Udine, Italien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Udine

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Udine, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Udine, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Udine

I september til og med i dag 6 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Udine.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Udine for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Udine. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Udine, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Udine er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Udine har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Udine, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Udine?

Leje af Fiat Panda og Hyundai Accent in Udine er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Fiat Panda in Udine kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 119 kr./dag og kan gå helt ned til 42 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 133 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 48 kr./dag.

Hvordan er vejret i Udine, Italien i september?

I september er der normalt 160 mm nedbør i Udine og en gennemsnitstemperatur på 19 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Udine, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i september, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Udine.

Minder vejret i Udine om vejret i resten af Friuli-Venezia Giulia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Udine og rundt i Friuli-Venezia Giulia eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 131 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Udine

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Udine

Kom i gang med at planlægge din rejse til Udine