Lej en bil i Durango, Colorado

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Durango, CO

Durango, CO, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Durango, CO, USA
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Durango

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Durango, CO
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

7,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,8

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

7,3
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Durango, CO til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Durango La Plata Countys biludlejningsdisk

Biludlejning i Durango

I september til og med i dag 182 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Durango.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Durango for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Durango udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Enterprise og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Durango, CO biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Durango biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Durango tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Durango, CO?

Durangos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Durango er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Durango?

Den mest populære bil at leje in Durango blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Chevrolet Tahoe. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Durango for 419 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 180 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 801 kr. om dagen for at leje en Chevrolet Tahoe in Durango, selvom du kan finde priser på helt ned til 253 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Durango, CO i september?

I september er der normalt 48 mm nedbør i Durango og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Durango, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Durango i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Durango. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Durango plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Durango om vejret i resten af Colorado?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Durango og rundt i Colorado eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 26,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Durango