Billeje i Knoxville, Tennessee

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Knoxville, Tennessee

Knoxville, TN, USA
5. dec. — 12. dec.
Knoxville, TN, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Knoxville

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Knoxville

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Knoxville?

De billigste udlejningsbiler i Knoxville kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 261 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Knoxville er 261 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Knoxville?

Når vores brugere lejer bil in Knoxville, vælger de fleste en Toyota Prius til 416 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Kia Rio til i gennemsnit 512 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota Prius in Knoxville for helt ned til 119 kr./dag og udlejning af Kia Rio for helt ned til 94 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Knoxville

Knoxville, Tennessee ligger på bredden af Tennessee-floden og ved krydset mellem i-40 og i-75. Det er hjemsted for flagskibet på University of Tennessee, basketballhallen for kvinder i Fame, to kunstmuseer og flere historiske steder. Knoxville Urban Wilderness ligger kun 3 km fra byen og er et rekreativt naturområde, hvor besøgende kan vandre, cykle på mountainbike, sejle i kano, sejle i kajak og nyde skovlegepladsen. Uanset om du rejser alene og vil leje en elektrisk bil eller har en stor gruppe, der har brug for en passagervogn, er der ti pladser til udlejningsbiler i Knoxville, så du er sikker på, at du finder den rigtige biludlejningsløsning til din rejse.

Er det en fordel at leje en bil, mens man besøger Knoxville?

Helt sikkert. Biludlejning i Knoxville er din billet til de mange naturlige og historiske attraktioner i det omkringliggende område. Området i centrumer meget gåafstand, og med seks offentlige parkeringspladser er der masser af steder at parkere din Knoxville Biludlejning og udforske områder som Market Square og den gamle by til fods. Inden for en times kørsel finder du byen Pigeon Forge, hjemsted for Dollywood. Dolly Partons forlystelsespark/vandland/museum med Appalachian-tema er en hyldest til regionen og til landets musikikon selv. Blot et par kilometer syd for Dollywood finder du Gaitlinburg, porten til Smoky Mountains National Park. Herfra kan du leje din Knoxville-bil til Rocky Top Trail eller opleve Blue Ridge Parkway, der er kendt som "America's Favorite Drive". Knoxville Civil War Trail starter ved Fort Dickerson på Chapman Highway og tager dig med til slagsteder og forskellige forposter under den amerikanske borgerkrig. Sørg for at kontrollere den lokale trafik, før du kører ud på en køretur, da vejene kan blive overfyldt i højsæsonen, og du vil være forberedt. Tættere på byen findes der parkeringsmuligheder til destinationer som Knoxville Urban Wilderness og Dogwood Arts Trails and Gardens, som du nemt kan få adgang til med din billige billeje.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg overholde, når jeg kører i Knoxville?

I hele USA foregår kørslen på højre side af vejen. Med din Knoxville-udlejningsbil vil du opdage, at gader og motorveje er godt markeret med skilte, der angiver hastighedsgrænser, kørselsrestriktioner og kørselsanvisninger. Alle passagerer skal bruge sikkerhedsseler, uanset om de sidder på for- eller bagsæderne. Undgå at drikke og køre, da det er ulovligt og vil resultere i bøder, anholdelse eller tilbagekaldelse af dit kørekort. For at få de seneste opdateringer til trafikregler skal du se i Department of Motor Vehicles for at betjene din Knoxville udlejningsbil sikkert.

Hvis jeg besøger et andet land, hvilken slags kørekort eller tilladelse skal jeg så køre en udlejningsbil i Knoxville?

Når du henter din udlejningsbil i Knoxville og undervejs på din rejse, kræver amerikansk lovgivning, at du har et gyldigt kørekort udstedt af myndighederne i dit hjemland. Tennessee kræver kun kørekort, men nogle amerikanske stater kræver også et gyldigt pas til billeje, så det er klogt også at have dette ved hånden.


0

Biludlejningsfirmaer i Knoxville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Knoxville, Tennessee

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,1

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,6

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,2

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Knoxville

Herunder vises de mest populære hoteller i Knoxville

Kørsel i lejebil i Knoxville – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Knoxville, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Knoxville, Tennessee biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Knoxville ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Knoxville. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Knoxville, Tennessee?

Hastighedsbegrænsningen i Knoxville er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Knoxville har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Knoxville, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Chevrolet Suburban in Knoxville?

Hvordan er vejret i Knoxville, TN i november?

Normalt er vejret i Knoxville i november måned 9 °C og den forventede nedbør er 89 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Knoxville om vejret i resten af Tennessee?

Klimaet i Tennessee i november er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 110 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Knoxville til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Knoxville?

Priser for biler i Knoxville opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Knoxville?

Fra november 2023 er der 16 udbydere at vælge mellem for biler i Knoxville.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Knoxville?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Knoxville. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Knoxville?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Knoxville. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Knoxville?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Knoxville. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Knoxville?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Knoxville på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Knoxville med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Knoxville, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Knoxville på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Knoxville på momondo.

Kan jeg finde billeje i Knoxville, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Knoxville.

Kan jeg søge efter billeje i Knoxville med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Knoxville med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Knoxville på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.