Lej en bil i Padova, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Padova, Italien

Padova, VE, Italien
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Padova, VE, Italien
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Padova

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Padova, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Padova, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Padova

247 brugere har søgt efter billeje i Padova med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Padova for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Padova. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Padova, Italien?

Når du lejer en bil i Padova, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Padova er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Padova.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Padova?

En Fiat Panda er den mest populære bil at leje in Padova ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat Panda på helt ned til 27 kr./dag in Padova, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 106 kr./dag. En anden populær bil at leje in Padova er en Fiat 500, der i gennemsnit koster 95 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 12 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Padova i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Padova.

Minder vejret i Padova om vejret i resten af Veneto?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Padova og rundt i Veneto eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Padova

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Padova

Kom i gang med at planlægge din rejse til Padova