Billeje i Kusadasi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kusadasi

Kusadasi, Tyrkiet
1. feb — 8. feb
Samme aflevering
Kusadasi, Tyrkiet
man 1.2
Middag
man 8.2
Middag

Afstanden fra Kusadasi til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Izmir Adnan Menderess biludlejningsdisk

Biludlejning i Kusadasi

8 brugere har søgt efter billeje i Kusadasi med momondo i januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kusadasi for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Kusadasi har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Sixt. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Kusadasi. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kusadasi har de billigste biludlejningspriser?

CIRCULAR har typisk de billigste daglige priser i Kusadasi, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 192 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 170 kr./dag for deres udlejningsbil i Kusadasi.

Er der et afbestillingsgebyr på min Kusadasi biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Kusadasi ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Kusadasi. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Kusadasi har flest biludlejningssteder?

CIRCULAR har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 192 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kusadasi?

Kusadasis hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kusadasi er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Kusadasi, Tyrkiet i januar?

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Kusadasi 9 °C, og den forventede nedbør er 160 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Kusadasi.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Kusadasi i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Kusadasi. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Kusadasi plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Ford Ka.

Minder vejret i Kusadasi om vejret i resten af Aydin-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Kusadasi til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Aydin-provinsen normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 160 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kusadasi

  • Få den seneste informatiom om fly til Kusadasi

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Kusadasi
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Kusadasis mest populære områder

    Find hoteller in Kusadasi