Lej en bil i Messina, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Messina, Italien

Messina, SI, Italien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Messina, SI, Italien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Messina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Messina, Italien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Messina, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Catania Fontanarossas biludlejningsdisk

Biludlejning i Messina

Indtil videre har der i september været 178 søgninger på biludlejning i Messina på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Messina for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Messina har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Messina. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Messina, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Messina er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Messina har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Messina, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Messina?

En Fiat Panda er den mest populære bil at leje in Messina ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat Panda på helt ned til 38 kr./dag in Messina, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 121 kr./dag. En anden populær bil at leje in Messina er en Ford Ka, der i gennemsnit koster 125 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 56 kr./dag.

Hvordan er vejret i Messina, Italien i september?

I september er der normalt 55 mm nedbør i Messina og en gennemsnitstemperatur på 24 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Messina, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Messina er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Messina om vejret i resten af Sicilien?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Messina og rundt i Sicilien eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 40,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Se flere lejebiler i Sicilien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Catania, Cefalù og Comiso i Sicilien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Messina