Lej en bil i New Brunswick, New Jersey

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New Brunswick, NJ

New Brunswick, NJ, USA
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
New Brunswick, NJ, USA
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i New Brunswick

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New Brunswick, NJ
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,6

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

6,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,4
1 kontor
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra New Brunswick, NJ til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Biludlejning i New Brunswick

31 personer har søgt efter billeje i New Brunswick in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New Brunswick for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget og Enterprise er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner New Brunswick som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på New Brunswick. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New Brunswick, NJ?

Hvis du lejer en bil i New Brunswick, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring New Brunswick er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i New Brunswick er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in New Brunswick?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Focus in New Brunswick, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Nissan Versa. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Focus, er priserne i gennemsnit på 311 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Focus in New Brunswick på helt ned til 171 kr. om dagen. Leje af en Nissan Versa in New Brunswick ligger i gennemsnit på 352 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 137 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Transit in New Brunswick?

Autoteam Car Rental udlejer en Ford Transit in New Brunswick for 1.062 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Ford Transit in New Brunswick kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i New Brunswick, NJ i september?

Normalt er vejret i New Brunswick i september måned 19 °C og den forventede nedbør er 97 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i New Brunswick er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i New Brunswick om vejret i resten af New Jersey?

Klimaet i New Jersey i september er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 93 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra New Brunswick til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til New Brunswick