Billeje i Skien, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Skien, Norge

Skien, Norge
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Skien, Norge
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Afstanden fra Skien, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oslo Gardermoens biludlejningsdisk

Biludlejning i Skien

Indtil videre har der i marts været 1 søgning på biludlejning i Skien på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Skien for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Skien har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Sixt og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Skien. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Skien, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Skien har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Sixt, Hertz og keddy by Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Skien, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Skien, Norge?

Rejsende, som lejer en bil i Skien, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Skien ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Skien, Norge i marts?

I marts er der normalt 51 mm nedbør i Skien og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Skien, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I marts måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Skien. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Skien om vejret i resten af Telemark?

Dem, der gerne vil leje bil i Skien til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Telemark i marts måned normalt er ca. 0 °C med 51 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Skien

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Skien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Skien

  • Få den seneste informatiom om fly til Skien

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Skien
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Skiens mest populære områder

    Find hoteller in Skien