Hvor vil du rejse hen?

1 voksen
tor. 22.8
tor. 29.8
Sådan finder du de bedste tilbud på flybilletter med momondo
 • Hvordan finder momondo så billige flypriser?
  momondo søger på hundredvis af fly- og rejsesites lige fra de største bookingsites til sites fra enkeltstående virksomheder for at give dig så mange billige flyrejser at vælge imellem som muligt. Når du laver en enkelt søgning på momondo, kan du finde og sammenligne billige flybilletter, som om du havde udført hundredvis af søgninger på én gang.

  momondo er helt gratis at bruge – ingen skjulte opkrævninger eller gebyrer – og de priser, som du ser, påvirkes aldrig af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger.

  Vi tror på en åben verden, hvor rejser og bekendtskaber på tværs af grænser og kulturer kan vælges af os alle, så vi bestræber os på at vise dig de billigste fly i vores flysøgning.
 • Hvordan finder jeg den bedste pris på flybilletter?
  Vælg destination og foretrukne rejsedatoer, så giver vi dig en oversigt over de billigste, hurtigste og bedste fly, så du kan sammenligne priser og føle dig sikker på, at du booker det rette fly.

  Er dine datoer fleksible? Det er endnu nemmere at finde billige fly, hvis du bruger vores priskalender (findes over dine søgeresultater), som viser dig de billigste rejsedatoer. Denne funktion er tilgængelig på alle vores mest populære flyruter.
 • Hvordan sparer jeg penge med Mix & Match?
  Nogle gange kan du spare penge på at kombinere flybilletter fra forskellige udbydere, og det kalder vi for Mix & Match. Det betyder, at du kan booke rejsen ud hos én udbyder og rejsen hjem hos en anden.

  Hvis du kan spare penge ved at kombinere billetter fra forskellige udbydere, medtager vi automatisk denne mulighed i dine søgeresultater og markerer tilbuddet som Mix & Match. Du skal fuldføre to separate bookinger, når du vælger dette tilbud på vores site, men det er besværet værd, hvis du kan spare penge i forhold til en traditionel returbillet hos én udbyder. Det er en avanceret måde at finde de billigste fly på, også selvom de tilbydes af forskellige udbydere.
 • Hvordan sikrer jeg, at jeg ikke går glip af et godt tilbud på flybilletter?
  Opret en prisagent på dine yndlingsflyruter, så du automatisk får prisopdateringer og kan booke dine flyrejser til den rette pris. Du kan gøre det ud for resultaterne for din flysøgning eller i profilmenuen. Hvis du bruger vores app, finder du Prisagent i navigationsmenuen.

  Du kan også tilmelde dig vores særlige tilbud og tidsbegrænsede rejsetilbud fra vores partnere. Du skal bare logge ind, gå til Notifikationer på din profil og tilmelde dig de emner, der interesserer dig.