Sammenlign lejebiler fra +90 udlejningsfirmaer.

Chaufførens alder: 26-65
ons. 24.7
ons. 31.7
Sådan sparer du penge på billeje med momondo
 • Hvordan finder momondo de bedste priser på billeje?
  momondo søger på over 30.000 steder og inkluderer alle større biludlejningsfirmaer som f.eks. Hertz, Thrifty, Dollar, Enterprise, Payless med flere, så du får det størst mulige udvalg af billige tilbud på billeje i hele verden.

  På momondo er de priser, som du ser, når du lejer bil, de priser, som du får – der er ingen skjulte gebyrer og ingen overraskelser, når du henter bilen. Med vores gratis 48-timers afbestillingsregler behøver du heller ikke at bekymre dig om lejebilen, hvis dine planer går i vasken.
 • Hvordan finder jeg det bedste tilbud på biludlejning?
  Hvis du bruger vores enkle værktøj til sammenligning af billeje, kan vi hjælpe dig med at finde de billigste udlejningsbiler. Søg blot efter billeje på din destination, og husk, at du kan filtrere resultaterne for at sammenligne priser på forskellige biltyper, som du er interesseret i.
 • Hvilken slags lejebiler kan jeg finde på momondo?
  momondo inkluderer alle større biludlejningsfirmaer som f.eks. Hertz, Thrifty, Dollar, Enterprise, Payless med flere, så du får et udvalg af tilbud på billeje på alle destinationer.

  På momondo kan du finde tilbud og få rabat på alle biltyper, uanset om det er en lille, mellemstor eller stor bil, en SUV, en varevogn, en luksusbil, en pickup, en cabriolet eller erhvervskøretøjer – du er kommet til rette sted.
 • Kan jeg aflevere bilen et andet sted?
  På momondo kan du søge efter lejebiler, du vil aflevere et andet sted end der, hvor du vil afhente dem. Alt, hvad du skal gøre, er at markere "Anden aflevering" i søgefeltet og udfylde dit foretrukne afleveringssted.

  Husk, at der kan opkræves ekstra gebyrer for aflevering et andet sted, men det vil fremgå tydeligt, hvorvidt et eventuelt gebyr er inkluderet i de priser, vi viser.